opc_loader
Geschikt voor:
Verrekijkers

Accessoires

Om je een zo compleet mogelijk assortiment aan te bieden, verkopen wij niet alleen optica, maar ook allerlei bijpassende accessoires, uitbreidings- en wisselstukken. Je kunt je verrekijker, microscoop of telescoop aanvullen of uitbreiden met verschillende accessoires. Met enkele accessoires ervaar je een nog completere beleving en kun je meer genieten van het apparaat. Voorbeelden van accessoires zijn oculairs, adapters en beschermende tassen.

Oculairs

Oculairs zijn een van de basiselementen van een optisch instrument. Ze bepalen in grote mate de uitvergroting, scherpte, breedtehoek en algemene beeldkwaliteit. Gezien oculairs vrijwel altijd afneembaar zijn, is het handig om extra oculairs met verschillende vergrotingen in je collectie te hebben.

Verlichting

Vaak volstaat gewoon daglicht niet voor een goede waarneming, er is vaak extra kunststof licht nodig. Daarom kun je bij ons ook terecht voor diverse accessoires op het gebied van verlichting. Bijvoorbeeld ringverlichting voor op het objectief van een microscoop, maar ook afzonderlijke ledlampen of een of meerdere flexibele draagarmen.

Fotografie

Ervaring is een onderdeel van het spotten van vogels of andere dieren. Deze ervaring kunnen delen met je vrienden of familie maakt het allemaal nog mooier. Om dit mogelijk te maken, bieden wij verschillende accessoires aan zoals camera- en smartphone adapters. Deze adapter kun je bijvoorbeeld op je verrekijker aansluiten. Vervolgens zie je op het telefoonscherm precies hetzelfde wat je ziet door de kijker, alleen kun je het nu vastleggen en delen met anderen.

Opberging

Optica zijn vaak investeringen voor het leven. Daarom is het erg van belang om je dierbare instrumenten de nodige bescherming te bieden, je wilt natuurlijk niet dat je apparaat beschadigd raakt. Hoewel er bij de meeste optica al een draagtas of buidel wordt meegeleverd, kun je hier ook losse draagtassen en stay-on tassen aanschaffen.

We helpen je graag

Als je toch een bepaalde accessoire niet kunt vinden in onze webwinkel, neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Wij zijn zowel per mail als telefonisch te bereiken. We helpen je graag verder!

Gratis verzending

DPD pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

dpd

 Gratis verzending!

Binnen Nederland

Betaalgemak

betaalgemak

Recensies
Geen reviews