opc_loader
Snel zoeken
€ 9
€ 205
Geschikt voor:
Verrekijkers
Best verkochte artikelen

Microscoop accessoires

Je kunt bij ons niet alleen terecht voor microscopen, maar ook voor tal van accessoires voor je microscoop. Deze accessoires kun je gebruiken om je microscoop aan te vullen of uit te breiden. Maar we bieden je ook diverse accessoires waarmee je je microscoop kunt beschermen. Je vindt hier een uitgebreid scala aan wisselstukken, hulpmiddelen en andere items.

Artikel 1 tot 30 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 37 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Verlichting

Verlichting helpt je om een betere waarneming te kunnen doen. Vaak zijn er al bepaalde verlichtingsvormen in de microscoop geïntegreerd, denk hierbij aan oplicht en doorlicht. Reservelampjes voor deze verlichting kun je hier dan ook vinden. Verder kun je ook nog kiezen voor onafhankelijke verlichting, bijvoorbeeld op flexibele draagarmen of in de vorm van ringverlichting die je op het objectief kunt klikken.

Camera adapters

Wat is er leuker dan het delen van jouw microscopische waarnemingen met je vrienden of familie? Om je waarnemingen vast te leggen op foto of video heb je vaak een bepaalde adapter(ring) nodig. Deze kun je bij ons verkrijgen. Daarnaast bieden wij je ook enkele specifieke microscoopcamera’s aan met elk hun eigen beeldkwaliteit.

Objectieven en oculairs

Objectieven en oculairs zijn het hart van de microscoop. Ze bepalen de beeldkwaliteit, helderheid en vergrotingsfactor die je waarneemt. Het is dus erg belangrijk om over kwalitatief lensmateriaal te beschikken. In ons assortiment kunt je de hoogwaardige optica van Bresser en Byomic terugvinden. Van de meest normale oculairs tot speciale breedbeeld oculairs. Ook onder de objectieven zijn er veel diverse soorten. Zogenaamde plan-objectieven maken de weergave van de waarneming vlakker, waardoor deze beter geschikt zijn om deze fotografisch vast te leggen.

Achromaat-objectieven elimineren op hun beurt dan de kleurschifting zo goed mogelijk. Dit is een fout in de beeldvorming van de lens door de breking van verschillende soorten licht. Combinaties van beide (Plan Achromatische objectieven) zijn tevens ook verkrijgbaar.

Kruistafels

Als je een kruistafel gebruikt, hoef je het preparaatglas niet aan te raken met je handen. Hoe schoon je handen ook zijn, deze laten altijd een afdruk achter op het glaasje. Dit kan ervoor zorgen dat de uiteindelijke waarneming met de microscoop niet meer zo scherp is.

Diverse toebehoren

Ten slotte kun je bij ons ook nog terecht voor diverse andere toebehoren voor de microscoop zoals plano-concaafspiegels, Abbe-condensors en donkerveldcondensors en voorzetobjectieven.

Bereikbaar

E: contactformulier

T: 0514 - 59 39 12

Bereikbaar

Elke werkdag van

10:00 tot 16:00 bereikbaar.

Beoordelingen
Gratis verzending

DPD pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

dpd

 Gratis verzending!

Binnen Nederland

Betaalgemak

betaalgemak

Recensies
Geen reviews