opc_loader
Snel zoeken
€ 19
€ 190
Geschikt voor:
Verrekijkers

Richtkijker accessoires

Richtkijker accessoires

Als je regelmatig jaagt, zijn richtkijkers of rifle scopes een van de belangrijkste benodigdheden. Wij bieden jou niet alleen complete richtkijkers aan, maar ook hebben wij diverse accessoires in ons assortiment. Om een richtkijker op een goede manier op je wapen te bevestigen, moet je gebruikmaken van de juiste bevestigingsmaterialen. Deze materialen moeten van een goede kwaliteit zijn omdat deze de terugslag van het wapen aan moeten kunnen.

Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1
Artikel 1 tot 21 (van de 21 artikelen). Resultaat:1

Montageringen

De montageringen van het merk Konus zijn zo opgebouwd dat je ze kunt gebruiken op verschillende wapens. Dankzij de uitneembare ringen zijn ze zowel geschikt voor 31mm als 25,4 mm buizen. Deze ringen zijn bestand tegen de zwaarste terugslag van het wapen. Veel van de ringen voor de richtkijker die wij aanbieden zijn enorm solide omdat zij vervaardigd zijn uit gesinterd staal. Dit is een techniek waarbij metaal op een hoge temperatuur gebakken wordt en daarna snel wordt afgekoeld. Het metaal wordt zo erg hard en is bestand tegen een stootje.

Diverse toebehoren voor de richtkijker

Andere handige accessoires zoals schietbrillen, waterpasjes en laser zaklampen kun je ook bij Verrekijkerzaak krijgen. Deze accessoires kunnen erg handig zijn bij het gebruik van de rifle scope. Voor deze accessoires garanderen we natuurlijk ook de allerbeste kwaliteit. Kan je de juiste accessoires voor de richtkijker toch niet vinden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice en wij zullen ons best doen om je te helpen.

Bereikbaar

E: contactformulier

T: 0514 - 59 39 12

Bereikbaar

Elke werkdag van

10:00 tot 16:00 bereikbaar.

Beoordelingen
Gratis verzending

DPD pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

dpd

 Gratis verzending!

Binnen Nederland

Betaalgemak

betaalgemak

Recensies
Geen reviews