opc_loader
Snel zoeken
€ 14
€ 855
Vergroting
Twistup oculairen
Geschikt voor:
Verrekijkers

Spotting Scope accessoires

Spotting Scope accessoires

Spotting scopes zijn verrekijkers met slechts één buis. Met deze kijkers kun je veel grotere afstanden overbruggen dan met een traditionele verrekijker. Spotting scopes hebben namelijk een vergrotingsfactor van 15x tot zelfs 60x. Je kunt ze gebruiken voor onder andere het spotten van vogels en vliegtuigen. Om je kijkervaring nog beter te maken, bieden wij hier allerlei accessoires aan waarmee jij je spotting scope kunt uitbreiden of aanvullen.

Artikel 1 tot 30 (van de 38 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 38 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Stay-on tassen voor de spotting scope

Ondanks de grootte en de speciale vorm worden spotting scopes vaak mobiel gebruikt. Om deze steeds snel te kunnen pakken tijdens wandelingen, zijn er voor de meeste modellen speciale accessoires ontwikkeld, namelijk de zogenaamde stay-on tassen. Deze tassen hebben precies dezelfde maat als de spotting scope. Je kunt de tas simpelweg openmaken bij de lenzen, zodat je de spotting scope niet telkens uit je draagtas hoeft te halen. Dit scheelt een hoop werk en moeite.

Deel je waarnemingen met camera-adapters

Spotting scopes worden meer dan elk ander optisch instrument gebruikt voor observaties. Van surveillance tot het spotten van vogels en vliegtuigen. Daarbij is het vaak leuk of belangrijk om dit vast te kunnen leggen op beeld. Daarom biedt Verrekijkerzaak hier verschillende accessoires voor aan, namelijk diverse camera-adapters. Zo kun je met een standaard camera, iPhone of Samsung Galaxy kwalitatief goede beelden schieten van de waarnemingen die je doet. Let hierbij wel op dat je steeds de juiste adapter kiest in combinatie met het gebruikte oculair en fototoestel. Indien je niet zeker bent omtrent welke camera-accessoires je precies nodig hebt, kun je gerust contact opnemen met onze klantenservice.

Oculairs, bepalende accessoires voor de kwaliteit

Het oculair bepaalt de weergavekwaliteit en de vergroting van de spotting scope. Afhankelijk van het doeleinde waarvoor je de spotting scope gebruikt, is het dus zeer belangrijk om een geschikt oculair te kiezen. Zo zijn er oculairs met een vergrotingsfactor tot 30x verkrijgbaar en zelfs zoomoculairs met een vergroting van 20x tot 60x waarmee je de vergroting zelf kunt bijstellen. Kun je de juiste accessoires voor je spotting scope niet vinden? Wij helpen je graag. Je kunt zowel per mail als telefonisch contact opnemen.

Bereikbaar

E: contactformulier

T: 0514 - 59 39 12

Bereikbaar

Elke werkdag van

10:00 tot 16:00 bereikbaar.

Beoordelingen
Gratis verzending

DPD pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

dpd

 Gratis verzending!

Binnen Nederland

Betaalgemak

betaalgemak

Recensies
Geen reviews