opc_loader
Snel zoeken
€ 9
€ 185
Vergroting
Type
Toepassing
Verlichting
Geschikt voor:
Verrekijkers

Vergrootglazen

Vergrootglazen zijn al lang niet meer de traditionele voorwerpen die we kennen, ze komen in alle vormen, maten en gewichten. Van traditionele handloepen tot bekerlopen, tafelloepen en hoofdloepen.

Artikel 1 tot 30 (van de 55 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
Artikel 1 tot 30 (van de 55 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Vergrotingsfactor

De meeste vergrootglazen hebben een vergrotingsfactor tot 6x. Vergrootglazen waar echter gebruik gemaakt wordt van meerdere lenzen (doublet, triplet) kunnen een vergroting van zelfs 20x bekomen. Hiermee is dus meteen ook duidelijk dat er voor elke mogelijke toepassing wel een specifieke loep bestaat.

Toepassingen

Voor het bestuderen van postzegels, kleine natuurstenen en insecten volstaat meestal een kleine handloep of bolloep. Om het lezen voor slechtziende mensen makkelijker te maken zijn er dan weer zeer specifieke leeslinialen ontwikkeld. Als het echter aankomt op het specifiekere werk, zoals het bestuderen van diamanten en juwelen, dan is vaak een loep met een hogere vergrotingsfactor vereist. Deze loepen komen dan vaak onder de vorm van inklaploepen, om te voorkomen dat er krasjes op de lenzen komen. Deze krassen zouden namelijk ook 20x uitvergroot worden bij een 20x loep, waardoor deze niet meer gebruikt kan worden voor een correcte schatting van diamanten. Voor het borduren kunnen we u tenslotte onze dradentellers aanbevelen. Deze zijn voorzien van een schaalverdeling en komen in tal van vergrotingsfactoren.

Verlichting

Omdat het gewone omgevingslicht vaak niet volstaat voor het correct observeren, zijn sommige van onze vergrootglazen uitgerust met een ingebouwde verlichting. Hiermee komen we tegemoet aan uw noden om steeds een correcte inschatting te kunnen maken.

Powerlens

Veel van onze traditionele handloepen zijn ten slotte ook uitgerust met een powerlens. Dit is een kleine lens in de hoofdlens of in het handvat, waarmee een hogere vergroting bekomen kan worden. Op deze manier kunt u ook de kleinste details waarnemen met uw gewone handloep.

Bereikbaar

E: contactformulier

T: 0514 - 59 39 12

Bereikbaar

Elke werkdag van

10:00 tot 16:00 bereikbaar.

Beoordelingen
Gratis verzending

DPD pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

dpd

 Gratis verzending!

Binnen Nederland

Betaalgemak

betaalgemak

Recensies
Geen reviews