opc_loader
Snel zoeken
€ 7
€ 1399
Type
Geschikt voor:
Verrekijkers

Verrekijker accessoires

Verrekijkers zijn fantastische instrumenten waarmee je de wereld van veel dichterbij kunt ontdekken. Hoewel veel van onze aangeboden verrekijkers al zeer compleet geleverd worden, kun je hier nog tal van accessoires aan toevoegen die uw ervaring en beleving nog intenser maken. Met deze accessoires kun je je kijker uitbreiden, aanvullen maar ook beschermen. Voorbeelden van verrekijker accessoires zijn draagriemen, tassen en reinigingsmiddelen.

Artikel 1 tot 30 (van de 44 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles
64,95
Observeren met een verrekijker is fijn. Je observaties voor altijd vastleggen op camera is...
23,95
Een draagriem om uw verrekijker rond de hals te houden is natuurlijk fijn, maar als u over een...
244,95
Zoals zijn naam al doet vermoeden, zorgt dit hulpstuk ervoor dat je de vergroting van...
13,95
Deze kleine kit bestaat uit een speciale vloeistof en microvezeldoekje om de lenzen van...
9,95
Je hebt het vast wel eens meegemaakt: vieze lenzen. Als je je verrekijker, spotting scope of...
16,95
Dit kleine, geweldige gereedschap maakt het makkelijk om hardnekkig vuil weg te werken op de lenzen...
Artikel 1 tot 30 (van de 44 artikelen). Resultaat:12VolgendeToon alles

Reiniging van de verrekijker    

Om er zeker van te zijn dat er geen krasjes op de lenzen van je verrekijker komen, raden wij je aan om gebruik te maken van onze speciale schoonmaakdoekjes en -borsteltjes. De speciale doekjes zijn van een heel dichte structuur zodat deze al het vuil, stof en vet absorbeert en schoonveegt zonder de lens te beschadigen. De specifieke borsteltjes daarentegen maken het mogelijk om ook in de kleinste hoekjes van de oculairs en objectieven schoon te maken. Door de lenzen van je verrekijker steeds op de juiste manier schoon te maken, zul je er veel langer plezier van hebben. Krassen komen de weergave namelijk niet ten goede.

Draagriemen

Om je verrekijker comfortabel mee te kunnen nemen tijdens wandelingen, is het vaak erg praktisch om de kijker met een draagriem te dragen. Dit biedt je tevens ook een bepaalde veiligheid die ervoor zorgt dat je de kijker niet per ongeluk laat vallen. In ons assortiment kun je diverse soorten draagriemen en draagharnassen terugvinden.

Camera

Met onze speciale iPhone 5 adapter en case van Kowa kun je de waarnemingen die je met je verrekijker doet ook vastleggen op camera. Deze adapter kun je op je verrekijker aansluiten en vervolgens verandert de kijker in een zoomlens voor je telefoon. Op het telefoonscherm zie je precies hetzelfde wat je ziet door de verrekijker, alleen kun je het nu vastleggen en delen met je vrienden of familie.

Diverse andere accessoires

Naast al deze specifieke accessoires zijn er ook nog enkele andere toebehoren verkrijgbaar, namelijk statieven, statiefadapters en locks om de oogafstand van je verrekijker aan te houden. Als je bepaalde accessoires niet kunt terugvinden in onze webwinkel, neem dan gerust contact met onze klantenservice op. Wij helpen je graag verder met de zoektocht naar de juiste onderdelen!

Gratis verzending

DPD pakketpost met

Track & Trace mogelijkheid.

dpd

 Gratis verzending!

Binnen Nederland

Betaalgemak

betaalgemak

Recensies
Geen reviews