opc_loader

Verrekijkers in allerlei variaties!

Verrekijkers in allerlei variaties!

Bent u ook zo’n natuurliefhebber? In alle rust de horizon observeren, het grazen van reeën in een weiland of het bouwen van een nestje door een kleine spreeuw? Met het juiste materiaal kunt u in alle rust genieten van de natuur. Een goede verrekijker mag hier niet in ontbreken. In onze webshop verkopen wij verschillende soorten verrekijkers. Wij geven u graag inzicht in de mogelijkheden en laten u zien waarom onze verrekijkerzaak de webshop is voor uw verrekijker.

Welke soorten verrekijkers zijn er?

Allereerst dient u te weten dat u gebruik kunt maken van een monokijker of een standaard variant een binoculaire kijker. De monokijker beschikt over een  enkel optisch systeem en een binoculaire verrekijker heeft twee optische systemen. De binoculaire verrekijker is veruit de meest populaire verrekijker.

Binoculaire verrekijkers kunnen ook nog eens verdeeld worden in twee variaties. Zo heeft u de dakant- en de porro verrekijkers. Nu klinkt het allemaal zeer ingewikkeld maar het is vrij eenvoudig. Iedere verrekijker beschikt over een lens en een prisma. Het ligt komt naar binnen via de lens en deze stralen gaan richting uw oog doordat het ligt in de verrekijker kaatst via een prisma. De manier van kaatsen is bij een dakant- en een porro versie verschillend. Bij een dakkant variant zit uw oog namelijk recht achter de lens en bij een porro zit uw lens juist iets naar rechts.

Wat is beter een dakant- of porro verrekijker?

Beide kijkers hebben een aantal voordelen. Een dakant kan door zijn opbouw en doordat uw oog in een rechte lijn achter de lens hebt zitten compacter worden opgebouwd. Zo kunt u deze verrekijkers een stuk compacter samenstellen. Een porro verrekijker heeft dankzij zijn opstelling en het type prisma iets meer diepteperceptie.

Onze verrekijker webshop

Koopt u een verrekijker via onze webshop dan verzenden wij uw verrekijker gratis en krijgt u 1 jaar garantie op uw verrekijker. Verrekijkerzaak.nl is al jaren de specialist op het gebied van verrekijkers. Dankzij onze brede collectie in optische benodigdheden en accessoires kunt u altijd vinden waar u naar op zoek bent. Wilt u meerdere verrekijkers personaliseren met uw bedrijfslogo? Laat dan uw verrekijker bedrukken of graveren.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.