opc_loader

Welke verrekijker is het meest geschikt voor uw vakantie?

Giraffe

Bij een vakantie naar Afrika zijn er verschillende elementen die niet in uw koffer mogen ontbreken. Denk bijvoorbeeld aan een zakdoek, die u voor uw gezicht kunt knopen als u op safari bent in Afrika. Zo beschermt u uw gezicht tegen de harde wind en zandstormen waarmee u te maken kunt krijgen! Ook een verrekijker mag natuurlijk niet in uw koffer ontbreken. Met een verrekijker kunt u de mooiste dieren op de Afrikaanse savanne bekijken, zonder hier heel dicht in de buurt te hoeven komen. Het is overigens sterk aan te raden om altijd met een gids op safari te gaan.

Verschillende soorten verrekijkers voor een safari

In onze webwinkel bieden we u verschillende soorten verrekijkers aan, die geschikt zijn voor een vakantie in Afrika. Het is verstandig om voor een verrekijker zonder statief te kiezen, omdat u vaak in een jeep de savannes betreedt. Het gebruik van een statief is in zo’n geval niet handig. Daarbij is het raadzaam om voor een vergroting van minimaal 5 tot 9 keer te kiezen. Des te groter de vergroting is, des te makkelijker wordt het ook om de verschillende dieren dichterbij te halen. Logischerwijs vergt dit vaak ook een grotere investering.

Olifant

Zorg voor een tas voor uw verrekijker

Om uw verrekijker tijdens uw vakantie in Afrika goed te kunnen beschermen, is het verstandig om deze te combineren met enkele accessoires. Zorg bijvoorbeeld voor een stevige tas, waarin u de verrekijker op kunt bergen. Dit is ook handig, wanneer u op de savanne met een zandstorm te maken krijgt. Wanneer er zand op de lenzen van de verrekijker zou komen, zou dit voor kleine krasjes kunnen zorgen. Deze zijn niet of nauwelijks te herstellen.

Tip: wrijf nooit met een schoonmaakdoek over de lenzen als hier zand op zit. Maak gebruik van luchtdruk om het zand weg te krijgen.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.