opc_loader
Geschikt voor:
Verrekijkers

Vortex Diamondback 20-60x80 Spotting Scope

Artikelnr: VKZ42120800
Vortex
  • Diamondback 80mm Spotting Scope body
  • 20-60x zoom oculair
  • Oculairdop
  • Objectiefdop
  • Stay-On tas

Deze Diamondback 80 van het Amerikaanse Vortex is een fantastische spotting scope die u de garantie biedt op een goede, heldere en scherpe observatie, zelfs vanaf honderden meters afstand.

De Diamondback 80 heeft een vergrotingsfactor van 20x tot 60x, en is daarmee zeer geschikt voor diverse doeleinden: gebruik tijdens wandelingen of jacht, of het spotten van vogels, vliegtuigen en sterren.

Licht zwaargewicht

Deze kijker is vervaardigd uit het zeer solide, maar lichte magnesium en met rubber bekleed voor een betere grip. Hierdoor weegt hij minder dan anderhalve kilo, wat veel minder is dan zijn soortgenoten.

Dit staat echter niet in de weg dat hij alle optische eigenschappen heeft van de grootste zwaargewichten: alle optische delen zijn namelijk vervaardigd uit de meest hoogwaardige materialen.

Zo is het prisma gemaakt uit het gegeerde BAK4 glasmateriaal voor een scherpte over het gehele gezichtsveld, en de frontlenzen van het 80mm objectief zijn voorzien van een XR multicoating die alle optische afwijkingen vlekkeloos corrigeert.

Kortom: deze Diamondback spotting scope is echt een garantie op een haarscherp beeld, en Vortex is zo zeker van zijn kwaliteit dat ze u hierop een levenslange garantie aanbieden.

Extra informatie

De lenzen zijn beschermd met een ArmorTek coating tegen vuil en krassen. Bovendien is de verrekijker ook waterdicht en voorzien van een uitschuifbare zonnekap zodat u hem in alle omstandigheden kunt gebruiken.

Ook brildragers komen aan hun trekken met deze spotting scope gezien hij is uitgerust met een twist-up oculair. Hierdoor moet u als brildrager uw bril ook niet afnemen om te observeren.

Deze fantastische kijker wordt geleverd met een objectiefdop en oculairdop, in een handige stay-on draagtas om hem overal mee naartoe te nemen.

Artikelnummer: 42120800
Merk: Vortex
Vergroting: 20-60x
Diameter objectief: 80mm
Lenstype: Standaard
Waterproof: Ja
Gebruik: Reizen, Jagen, Vogels kijken, Astronomie
Uittredepupil: 4-1.3 mm
Lenscoating: XR full multi coating
Glasmateriaal: BaK-4
Kleur: Groen/Zwart
Lengte: 37,6 cm
Gewicht: 1335 g
Garantie: Levenslang
Gezichtsveld op 1000m: 32-15m
Scherpstelling: Centrale
Scherp vanaf: 7 m
Vortex Diamondback 20-60x80 Spotting Scope heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

13,95
Deze kleine kit bestaat uit een speciale vloeistof en microvezeldoekje om de lenzen van...
64,95
Wil je de waarnemingen die je doet met de spotting scope vastleggen met camera? Dan kan...
Laatst bekeken items